No liberals, no party!

Jammer genoeg vind het uitgaansleven in Antwerpen zich al elke jaren in een ongunstig klimaat. Het aanbod van uitgangsgelegenheden in Antwerpen is exponentieel aan het dalen. Na faillissementen van verschillende horecazaken, werden onlangs ook enkele discotheken gesloten. Dit wil zeggen dat er voor mensen die graag een “danske placeren” bijna geen mogelijkheden meer zijn.

“We willen ons profileren als een studentenstad, maar dat doen we niet met alle clubs en cafés in onze stad te sluiten, als er dergelijke beslissingen worden genomen, heeft de Antwerpenaar het recht te weten waarom deze beslissing is genomen en of er voldoende inspanningen zijn gedaan om in overleg te treden met de bestuurders en de omwonenden van deze clubs.”

Volgens mij moet het stadsbestuur hier dringend iets aan doen. In overleg gaan met uitbaters van cafés en nachtclubs is belangrijk, maar ook een gesprek met omwonenden en buurtcomités heeft hierbij een prioriteit. Zoals vermeld in het bestuursakkoord moeten we op zoek gaan naar een oplossing zodat er kan worden uitgegaan zonder conflicten met de omwonenden. Ik hoop oprecht dat er snel een oplossing komt voor deze pijnlijke tendens, de Antwerpenaren verdienen echt wel beter.

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Malcare WordPress Security